Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tittis fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Perfekt bjudmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén i smör och rulla in den i folie. Låt vila i 30 minuter. Gör såsen i samma panna. Koka ihop vatten, grädde, buljong och senap. Vispa i crème fraiche. Krydda med dragon och smaka av med soja.
  2. Skär filén i skivor och lägg dem i en eldfast form. Häll över sås och ost. Gratinera i 215 grader i cirka 30 minuter.
  3. Servera med hasselbackspotatis och sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.