Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och brödsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Sallad med italiensk touch - vitt italienskt bröd, mozzarella, små oliver och hyvlad färsk parmesanost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta paprikorna i långpanna i ugn, 200 grader och grill, så att de blir svarta i skalet.
  2. Ta ut och lägg i en plastpåse. Låt ånga av så går det lättare att få loss skalet senare.
  3. Klyfta tomaterna och lägg i en bunke. Tärna brödet. Skala och skiva löken tunt.
  4. Blanda samman tomater, bröd, lök och oliver. Skär mozzarellan i mindre bitar, finhacka basilikan och tillsätt detta. Salta och peppra lite på grönsakerna.
  5. Dra av skalet på paprikorna och kärna ur dem. Grovstrimla och vänd ner i salladen.
  6. Ringla över olivolja samt vinäger. Strö över hyvlad parmesan före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.