Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat och lökfyllda rullader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftigt med soltorkade tomater som gör fyllningen mustig och fin

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka tomaterna och soltorkad tomat. Skala och finhacka löken. Blanda tomater och lök i en kastrull och låt småputtra på svag värme 15 minuter, rör då och då. Rör ner senap. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, salta, peppra och bred på fyllningen. Överbliven fyllning serveras som tillbehör. Rulla samman och fäst med en tandpetare. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn rulladerna runt om. Sänk värmen och låt efterstekas tills rulladerna är genomstekta.Ta bort tandpetarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.