Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och löksallad

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Indiskt recept på sallad som också innehåller kajennpeppar och limejuice.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lökarna tunt. Kärna ur och skär tomaterna i små tärningar. Strö ½ tsk salt över tomaterna och löken. Gnid in det och krama ut väskan, sila av.
  2. Tillsätt kajennpeppar, limejuice och 1 tsk olja. Blanda väl. Ställ kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.