Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och olivbakad hoki

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Häll 1 msk olivolja i en ugnssäker form. Lägg i hoki-filéerna, salta och peppra. Hacka oliverna och vitlöken. Halvera tomaterna. Blanda ihop oliver, vitlök, tomater och 1 msk olivolja. Fördela blandningen över fisken. Stek mitt i ugnen ca 15 minuter. Blanda pastan med olivolja, citronsaft, parmesanost, basilika, salt och peppar. Servera med fisken och gröna bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.