Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatbruschetta med chili och persilja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Italienska smaker med lite lekfull hetta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Skär ciabattan i skivor och rosta på galler i ugnen cirka 5 minuter. Hacka tomaterna fint och pressa vitlöken. Finhacka chilifrukt och rosmarin. Blanda allt och smaka av med örtsalt.
  3. Bred tomatsåsen på brödskivorna och lägg på grönsaksblandningen. Rosta bröden frasiga i ugnen ca 10 minuter. Strössla över finhackad persilja vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.