Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Sallad till mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Använd för att göra pistou: Skålla först en tomat i hett vatten, skala och kärna ur. Mixa tomaten med lite av oljan. Tillsätt spenaten, pressa i vitlöken och fortsätt mixa. Tillsätt oljan i tunn stråle så att blandningen blir en jämn, grön crème. Tillsätt slutligen basilikan och mixa hastigt så att allt blandas väl. Smaka av med salt och peppar från kvarn.
  2. Hacka tomaterna och finhacka löken. Bred pistoun över en tallrik och arrangera tomater och lök över. Krydda med salt och svartpeppar från kvarn. Ringla olivolja och balsamico över anrättningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.