Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsallad med solrosfrön

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jätteenkel att svänga ihop och smakar gott och annorlunda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klyfta tomaterna. Rosta eventuellt solrosfröna i en torr, het stekpanna, eller så tar man dem helt naturella. Blanda dem med tomaterna, ringla över olivolja och krydda lätt med salt, peppar, vitlökspulver och andra kryddor du gillar.
  2. Alternativ: Pinjenötter istället för solrosfrön. En liten dutt vinäger är också gott på Man kan också hacka ner lite rödlök eller salladslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.