Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsås á la Jubilee

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lämplig till Lady & Lufsen-middagar, d v s spaghetti och kalvfrikadeller.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lökarna. Värm upp olivoljan i gjutjärnspanna. Fräs löken och ringla sirap över. När löken mjuknat häller man pastasåsen över. Rör ned pesto och tomatpuré. Låt puttra på svag värme medan pastan kokar.
  2. Tillsätt kryddorna efter egen smak och rör ner vinet. Om såsen är för tjock kan man späda med lite vatten. Koka några minuter till före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.