Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatsoppa med risoni

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk och snabb soppa med tunnbrödstoast

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koks risoni enligt anvisning på förpackningen. Skär tomaterna i tärningar. Värm tomatsoppan med mjölken. Blanda ner den avrunna risonin och tomattärningarna i soppan.
  2. Bred dijonsenap på tunnbröden, fördela ost och rucola på ena halvan av brödet. Vik över den andra halvan och pressa samman. Stek toasten i smör i en stekpanna eller grilla ca 2 minuter på varje sida i en medelvarm grillpanna.
  3. Servera tomatsoppan med toasten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.