Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Toppengod kycklingpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod kycklingpaj som min syster hittade på en dag då hon var sugen på någon form av kycklingpaj men inte hittade något riktigt gott recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda till degen och tryck ut i en smord pajform. Grädda 10 min i 200 grader
  2. Hacka kycklingen i bitar. Lägg i en gryta och tillsätt hackade soltorkade tomater och hackad fetaost. Rör om och låt steka ihop några minuter (1-2 min). Tillsätt crème fraiche, majonnäs, soja, vitlökspeppar, purjolök och paprika. Låt fyllningen koka ihop
  3. (Mängden fyllning varierar beroende på hur stor paj man gör, man får smaka sig fram). Lägg fyllningen på det färdiggräddade pajskalet och strö över riven ost Grädda drygt 10 min i 225 grader. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.