Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torn med chèvre och bacon

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god förrätt med chèvreost och bacon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att skiva och knapersteka baconet. Låt baconen ligga på hushållspapper så att överflödigt flott försvinner efter stekning.
  2. Ta baguetten och skär den i lagom stora bitar ca 5 cm långa. Blanda ihop getosten och baconen till en röra. Gör ett hål i mitten av baguetten och fyll den med röran. Sätt i ugnen och gratinera av på ca 225 grader så att osten börjar smälta på toppen.
  3. Ta crispsallaten och lollorosson, riv bitar av salladen och lägg i en skål. Blanda upp med lite olivolja och vinäger, tillsätt lite flingsalt och citronpeppar. Lägg detta i botten på en tallrik, dela cocktail tomaterna på mitten och lägg ut lite över tallriken. Ta ut Tornet ur ugnen och placera den stående mitt på tallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.