Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med Bergakungssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär torskfilén i portionsbitar. Vänd bitarna i mjölet, de lätt uppvispade äggen samt ströbrödet. Låt ligga och torka.
  2. Hacka löken, tärna skinkan fint. Fräs löken glansig i smöret. Fräs skinkan en kort stund.
  3. Tillsätt vin, grädde, buljongtärning, paprikapulver och dragon. Låt såsen småputtra några minuter. Smaka av.
  4. Stek fiskbitarna i rikligt med smör så att de blir gyllengula. Salta & peppra.
  5. Servera med ris eller pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.