Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med lufttorkad skinka och vitlökssmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skinkan ger inte bara smak, den får också fisken att hålla bättre ihop på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp saltat vatten till pastan.
  2. Krydda fisken runtom med ½ tsk salt, 1 krm peppar och timjanen. Vira en skinskiva runt varje fiskbit och fäst med en tandpetare.
  3. Smält smöret. skala och pressa vitlöken.
  4. Pensla fisken med lite av vitlökssmöret och grilla över glöd eller stek i grillpanna ca 3 minuter på varje sida.
  5. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av och blanda med spenaten.
  6. Servera fisken med resten av det varma vitlökssmöret och spenatpastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.