Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk med tomat, halloumi och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Medelhavet möter nordiska smaker i denna enkla och ljuvliga fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.
  3. Lägg torsken i en ugnsform och krydda med salt och peppar. Häll över tomatsåsen och tillred mitt i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 46 grader, ca 20 minuter.
  4. Riv halloumin och finhacka dillen. Blanda ihop och toppa fisken direkt när den kommer ut ur ugnen. Riv över lite citronskal, endast det gula.
  5. Servera fisken med den kokta bulgurn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.