Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfile med potatis och citronsås

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gjorde denna rätt igår och tog vad jag hittade i kyl och frys. Blev en god och lättlagad/snabblagad vardagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält bulgongtärningen i lite smör i en panna. Skär fisken i bitar och fräs den i smöret. Häll på såsen och koka några minuter. Häll i dillen.
  2. Servera med kokt potatis , ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.