Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilé med senapstäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Går lika bra att göra denna på djupfryst fisk som färsk. God.

Ingredienser

Instruktioner

Är fisken djupfryst, tina den så att den går att skiva i ca 2 cm tjocka skivor. Hacka löken, fräs den mjuk och glansig i lite margarin. Lägg löken i en eldfast form. Lägg fiskskivorna över löken och strö över salt. Fördela bostongurkan över. Vispa samman alla ingredienserna till såsen. Häll såsen över fisken. Gratinera mitt i 225 grader ca 25-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.