Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torskfilégryta med citron och gräslök

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En lättlagad gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i bitar. Häll creme fraichen, citronsaften samt fickbuljongen i en gryta. Koka upp detta och lägg sedan i fisken. Salta och peppra. Låt fisken samt såsen koka tillsammans i ca. 5 - 10 minuter. ( Fisken ska vara vit )
  2. Klyfta upp tomaterna och gör de till småbitar, ta bort kärnorna. Lägg i tomaterna i grytan och avsluta med att strö över gräslöken.
  3. Servera torskfilégrytan med taglietelli eller ris samt en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Kixiedixie 30 mars 2008

    Jättegod och superenkel att laga. Nästa gång jag lagar den (för det kommer jag absolut att göra!!!) så lägger jag nog i lite haricot vertes eller något också!

  • Neta52 3 februari 2011

    Lätt- och snabblagad fiskgryta och väldigt god.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.