Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Triple chocolate cookies à la Jennie

 
  • Serverar: 50-60 portioner
Skriv ut

Ljuvliga chokladkakor som bör avnjutas alldeles nygräddade så chokladen fortfarande är halvsmält. Smeten kan frysas in så man alltid har tillgång till nygräddade kakor istället för att lagra dem i en burk (om det blir några kvar…)

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt i en stor bunke. Rör ihop vaniljsocker, farinsocker och margarin. Rör ner ett ägg åt gången i margarinblandningen. Häll margarinblandningen i mjöllblandningen. Rör ner all choklad. Klicka ut matskedsstora klickar glest på bakplåtspapper och grädda i 7-9 minuter. Låt de gräddade kakorna svalna på plåten i två minuter och sedan på galler. Ät dem genast då de fortfarande är härligt sega och chokladbitarna är rinniga inuti.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.