Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tsatsiki med "varmare" karaktär

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det här är en variant av tsatsiki som jag har exprimenterat fram själv. Den är inte lika "vass" som vanlig tsatsiki utan en aning mjukare och varmare i smaken, trots vitlökskaraktären. En favorit i min familj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv gurkan i ett rivjärn med skalet på. Försök att få bort lite vätska ur den rivna gurkan, annars blir tsatsikin för vattnig.
  2. Blanda med créme fraiche, pressad vitlök och vitvinsvinäger. Tillsätt en nypa socker samt salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.