Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbröd med gurka och lök.

 
  • Serverar: 3-6 portioner
Skriv ut

En enkel mumsbit innan maten. Jag hittade det här receptet på konsums receptblad och brukar bjuda på som tilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

Bred på osten,du kan även ha bordsmargarin, över tunnbrödena. Skiva rödlök och lägg över. Gurkan skivas tunt och så det blir långa skivor som läggs på tunnbrödet. Krydda över allt med italiensk salladskrydda. Vik sedan tunnbrödet så den blir lång och skär den i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.