Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tunnbrödsrullar med kryddigt hack

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tunnbröden är fyllda med purjolök, paprika, champinjoner, räkor och böngroddar, Som dekoration kan det vara trevligt att knyta lite bast eller steksnöre runt rullarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Dela, kärna ur och grovhacka paprikan. Skiva champinjonerna tunt. Grovhacka koriandern.
  2. Grovhacka räkorna och krama ut vätskan. Fräs grönsakerna i en het wok eller stekpanna. Tillsätt böngroddarna (avhällda). Salta och peppra.
  3. Rör ner pepparrot, soja, honung, koriander och räkorna.
  4. Fördela blandningen på tunnbröden. Rulla ihop. Stek rullarna hastigt i en het lättoljad stekpanna.
  5. Som dekoration kan det vara trevligt att knyta lite bast eller steksnöre runt rullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.