Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad biff med citrontimjansglace

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Finns inte hallonbalsamvinäger kan du ta ca 3 msk vanlig balsamvinäger och ½ msk koncentrerad hallonsaft.

Ingredienser

Instruktioner

Glacesky: Smält sockret i vinägern och lägg i citrontimjan. Koka ihop tills 2 dl återstår. Skär itu biffen på längden till två långsmala bitar. Grilla köttet på utegrillen under lock eller grilla i grillpanna och efterstek i ugnen på 150 grader tills innertemperaturen är 55-60 grader. Pensla köttet med glaceskyn direkt efter grillning. Låt köttet vila i aluminiumfolie ca 10 min. Skär köttet i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.