Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad färskpotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är kanske det enklaste sättet att tillaga grönsaker. Väldigt smakrikt och lika gott till både kött och fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och halvera potatisen. Skala och tärna rödbetorna i cm-stora bitar.
  2. Lägg potatis, rödbetor, rosmarin och timjan i en ugnssäker form. Tillsätt olivolja och salt och blanda runt. Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter.
  3. Bryt av nedersta delen av sparrisen och skär den i 3 cm-bitar. Blanda ner sparrisen i formen och tillaga ytterligare 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.