Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad grapefrukt med kaneltäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Vem kan motstå varma grapefrukt halvor med ett täcke av sirap, kanel och kardemumma. Servera med en klick grädde eller vaniljglass och njut

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Dela grapefrukterna i halvor. Blanda samman sirap, kardemumma och kanel. Pensla blandningen på grapefrukt halvorna så att det precis täcker fruktköttet. Grädda grapefrukten i ugnen i cirka 5 minuter. Servera dem varma med en klick grädde och pudra över lite kanel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.