Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad kyckling med gräddkokt potatis och grönsaker.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hela rätten på en gång! Smidigt!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och tärna potatisen samt jordärtsskockorna. Koka dem mjuka. Bryn kycklingfiléerna och baka klart i ugnen, 150 grader i ca 15-20 minuter. Skala och hacka löken samt de soltorkade tomaterna. Fräs i panna, tillsätt kantarellerna. Häll av potatisen och kockorna och blanda dem med det frästa. Tillsätt grädde och buljongtärning. Koka ihop. Lägg upp och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.