Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad torsk med granatäpple och örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och snabb men ändå lite lyxig fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Sätt ugnen på 200 grader. Ringla lite olivolja i botten av en ugnsfast form. Lägg i ryggfiléerna, salta och peppra. Ställ in formen i ugnen och baka i ca 12-15 minuter.
  2. Skär salladslöken i mindre bitar. Mixa dem med grädde, örter och buljongtärning. Häll över i en kastrull och låt koka upp. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela och gröp ur granatäpplet och strö kärnorna över den färdigbakade fisken. Servera med kokt potatis och örtsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.