Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade bananer med rom och mandel

 
Skriv ut

En riktigt god dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bananerna och dela dom på längden och sedan mitt itu så att du får 4 delar av 1 banan. Lägg banandelarna i en ugnsfast form och fördela sockret över bananerna. Droppa på den vita rommen.
  2. Grädda bananerna i 175 graders värma i ca 10-15 minuter. Häll över vispgrädden. Blanda ihop kaksmulorna med mandel och strö över i formen.
  3. Droppa över det smälta smöret. Grädda i ytterligare ca 20 minuter. Serveras varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.