Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade penne

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Åter en rätt från mitt andra land Malta. En enklare variant av lasagne som är lite nyttigare då den innehåller ägg.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Koka pennen al dente, sila och skölj av med kallt vatten. Smörj en ugnsfast form. Vispa ägg, mjölk och ost. Blanda pastan med bolognesen i pasta kastrullen. Ha röran i formen, häll ner äggstanningen över och blanda. Grädda i ugnen ca 1 timme, tills den blir knaprig på ytan. Denna rätt är också väldigt god att steka upp dagen efter. Gör en sallad med tomat och rödlök till som passar väldigt bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.