Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ugnsvarm frestelse med pizzakänsla. Lägg i det delade pitabrödet tapenade och tomat, rucola, ost och skinka.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rödlöken tunt. Värm pitabröden i mikron ca 10 sekunder. Dela dem på mitten och fördela ingredienserna på underdelen av bröden. Lägg på locken och vira in i aluminiumfolie. Värm i ugnen, 200º, i ca 15 minuter och servera dem varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.