Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakade savojkåldolmar med 5 gryner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckra vegetariska rullar som smakar gudomligt! Går utmärkt att frysa in.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp rikligt med vatten och salta. Lägg i grynen, låt koka i 10 minuter och låt sedan rinna av i ett durkslag.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Under tiden mixar du bönor, kronärtskockor och rosmarin till en röra. Blanda ihop de kokta grynen och den mixade röran. Salta och peppra.
  4. Fördela fyllningen i kålbladen och rulla ihop till ett paket. Täck botten av en ugnsform, ca 20x30 cm med 1/4 av pastasåsen. Lägg i kåldolmarna och häll över resterande pastasås. Täck med folie och grädda i mitten av ugnen i 15 minuter. Ta av folien och grädda ytterligare 5 minuter.
  5. Servera gärna kåldolmarna med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.