Läckra vegetariska rullar som smakar gudomligt! Går utmärkt att frysa in.
Instruktioner
- Koka upp rikligt med vatten och salta. Lägg i grynen, låt koka i 10 minuter och låt sedan rinna av i ett durkslag.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Under tiden mixar du bönor, kronärtskockor och rosmarin till en röra. Blanda ihop de kokta grynen och den mixade röran. Salta och peppra.
- Fördela fyllningen i kålbladen och rulla ihop till ett paket. Täck botten av en ugnsform, ca 20x30 cm med 1/4 av pastasåsen. Lägg i kåldolmarna och häll över resterande pastasås. Täck med folie och grädda i mitten av ugnen i 15 minuter. Ta av folien och grädda ytterligare 5 minuter.
- Servera gärna kåldolmarna med en sallad.
Publicerat den
15 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar