Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakat bröd med bacon och annat gojs

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Gott att ha till typ lunch eller en liten bit på kvällen och lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen (hårdkokta). Skiva baconen och hacka rödlöken. Stek baconet och efter en stund häll i den hackade löken och låt fräsa med en liten stund, ställ det sedan åt sidan för att svalna lite. Hacka purjolöken, smula fetaosten, skala och hacka äggen, hacka tomaterna och häll i en bunke tillsammans med bacon och lök och blanda ihop med crème fraiche och majonnäs.
  2. Dela franskbrödet på längden och fördela röran i bröden, strö över riven ost och in i ugnen på ca 225 grader i ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.