Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsrostade rotfrukter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt tillbehör till kött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skala rotfrukterna. Skär morötter och palsternackan i långa stavar. Rotsellerin i tärningar.
  3. Blanda rotfrukterna med olja, citronsaft och timjan. Salta och peppra. Bred ut rotfrukterna på en bakplåtspapperklädd plåt.
  4. Ställ in i ugnen och baka till grönsakerna är mjuka och fått färg 30-40 minuter. Rör runt ett par gånger under tiden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Åhh kära nå`n, godare finns inte, här kommer poängen, 5 st. Tack för det receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.