Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt kycklingklubba med potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En potatissallad med färsk ananas är ett gott tillbehör till de här ugnsstekta kycklingklubborna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla kycklingklubborna med marinaden och lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i nedre delen av ugnen, ca 35 minuter i 225º varm ugn. Kontrollera att klubborna är färdigstekta. När du sticker i köttet ska köttsaften vara ofärgad.
  2. Lägg potatistärningarna i kokande saltat vatten och låt koka i 3 minuter. Låt dem rinna av i ett durkslag och kallna.
  3. Blanda majonnäs, gräddfil, senap, kapris, dragon och kryddgrönt i en skål. Smaka av med salt och peppar och vänd ner den kalla potatisen. Skär ananasen i bitar och blanda i strax före serveringen.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.