Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekt potatis med romröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett läckert tillbehör till skaldjur och stekt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta potatisen och skär den på längden i centimetertjocka skivor. Skala och klyfta löken.
  3. Lägg potatis och lök på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek mitt i ugnen ca 25 min
  4. Pensla med lite smör eller olöja. Salta och peppar.
  5. Rör ihop rom, creme fraiche och gräslök. Servera med potatis och lök med romröran.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Tedimaten 13 juli 2012

    Inge vidare

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.