Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas marinerade jordgubbar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbar efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

* Koka ihop det röda vinet med florsockret tills en fjärdedel återstår. * Låt svalna något. * Skär jordgubbarna i fyra bitar vardera och lägg ner dem i rödvinet. * Rör om försiktigt med en sked. * Blanda creme fraiche med limesaft, honung och vispgrädde. * Lägg upp jordgubbarna med marinad i djupa tallrikar. * Servera med limegrädden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vanillalover 30 maj 2010

    UNDERBART gott!! Kommer att göras massor av gånger till :-)) Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.