Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

´"Himla gott"! Tack Leif för receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i ca 15 mm tjocka skivor. Dubbelpanera skivorna (i mjöl, ägg och skorpmjöl) Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg dem i en ugnseldfast form.
  3. Sås: Rör ihop ingredienserna till såsen så att de fördelar sig jämt. Det ska vara så mycket sås, så att köttbitarna täcks.
  4. Ugn: 200 grader. Då det börjar puttra mitt i formen, kan den stå inne ca tio minuter till.
  5. Serveras med pressad potatis och grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • umen 9 maj 2009

    Jag har ändrat på recepte. Filéerna ska brynas innan man lägger dem i ugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.