Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsbakade grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett snabbt alternativ till maten som bevarar krispigheten i grönsakerna. Jag brukar byta ut detta istället för potatis eller ris. Å bara njuta av grönsakerna. Eller rotfrukter som de är säsong för nu. De bästa av allt är att du kan blanda med vad du vill, jag brukar blanda dessa ingredienserna. Prova dig fram de är de värt. Lycka till

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ung på 200grader. Skala de som ska skalas, (de räker att nu tvättar av grönsakerna) Kärna ut paprikan annanasen broccolin. Hacka allt i lagom stora bitar och läg i en unsäker form. Krydda med de du vill ha på. Häl sen över en lien skvätt balsamvinäger på toppen. In i ungen sen ocn njut av matlukten som sprids. Pling så är maten klar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.