Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Välkryddad lammfilé med potatis- och chevrerulle

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

492 kcal/person

Ingredienser

Instruktioner

Börja med potatis och chevrerullen. Koka potatisen. Häll av vattnet. Tillsätt mjölk. Kör med en elvisp så att det blir mos. Rör ner smulad chevre, bladpersilja, salt och peppar. Fördela moset på tunnbröden. Rulla ihop till 4 rullar. Stek den hela filéen i margarin i en stekpanna. Krydda med spiskummin, koriander, rosmarin, salt och peppar. Slå på lite vatten och efterstek till önskad innertemperatur. Skär upp köttet i skivor. Servera köttet med potatis- och chevrerullen samt blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maahl 10 januari 2009

    Man saknar en god sås till men det är ju ett smalrecept så det är väl bara att hålla sig till det som står i receptet - om man vill gå ner i vikt alltså :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.