Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västkustens godaste fiskgryta, smalmat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Den är bara så god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i stora bitar. Skiva morötter och strimla purjolök. Koka morötterna mjuka i vinet, häll i vatten och matlagningsgrädde. Tillsätt fiskbuljong och krydda med dill, dragon och farinsocker. Låt sjuda någon minut.
  2. Lägg i fisken och låt sjuda någon minut. Tillsätt purolöken och låt sjuda tills fisken är klar. Lägg räkorna på tallrikarna och häll på grytan annars kan räkorna bli sega.
  3. Dekorera gärna med citron och lite färska kryddor. Servera med ris eller pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.