Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vanilla Crumb Cake

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Gott från staterna. En klick grädde och hallon är gott till dessa rutor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Blanda mjöl, socker och bakpulver. Tillsätt det smälta smöret och gör en smuldeg.
  2. Ta bort 3 dl av smulorna och blanda ner ägg och crème fraiche i resten.
  3. Smörj och bröa en långpanna, 30 x 40 cm. Bred ut smeten och strö smulorna över.
  4. Grädda kakan mitt i ugnen i 10-20 min. När den är klar ska den vara fuktig men inte kletig.
  5. Låt den svalna och skär sedan i bitar.
  6. Servera med kall vispad grädde och goda bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.