Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ägg och sardinsmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God kvällsmacka

Ingredienser

Instruktioner

Lägg brödskivorna på en pappersklädd plåt. Skala och skiva de kokta äggen. Fördela sardiner och ägg på brödet. Vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda försiktigt ner senap och ost. Bred blandningen över smörgåsarna. Gratinera i ugn vid 250 g ca 10 min. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.