Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm äppeldessert.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktigt god dessert som passar bra både i jultid och annars.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda vaniljdesserten och kesellan. Skär äpplet i små tärningar och koka i en kastrull tillsammans med korinterna, sockret, ingefäran och vattnet i 4-5 min. Lägg äppelblandningen i botten på fyra portionsformar som tål ugnsvärme. Fördela kesellablandningen ovanpå. Sätt ugnen på 300°, endast grill. Ställ formarna på en plåt och strö råsockret över. Låt stå i ugn tills sockret börjar att få färg, ca 10 min. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.