Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ananas med nöttosca

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En dessert som passar bra efter en mastig middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt ananasen rinna av väl och lägg skivorna på ugnsfast fat. Strimla lite av apelsinskalet och spar till garnering. Skala och skiva apelsinen och lägg mitt på fatet.
  2. Smält smöret och blanda med nöthack och marmelad. Klicka smeten över frukten och strö på apelsinskalet.
  3. Gratinera 5 minuter i ca cirka 250º.
  4. Kall vispad grädde smakar underbart gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.