Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm ansjovissmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Passar också som förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Häll kokande vatten över löken . Låt rinna av väl , låt svalna litet. Blanda hackat ägg och ansjovis med löken och lägg på smörade brödskivor. Lägg skivad tomat därpå. Vispa äggvitorna till hårt skum . Tillsätt en dl riven ost och bred massan över tomaterna. Gratinera i 225 graders värme till fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.