Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm apelsindoftande choklad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God chokladdryck med apelsin, råsocker, ingefära och en klick vispgrädde på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp mjölken.
  2. Lös upp kakaon med socker och lite varm mjölk, blanda ner i den sjudande mjölken. Smaksätt med ingefära.
  3. Vispa grädden lätt och blanda i saft och rivet skal av apelsinen.
  4. Häll upp chokladen i värmetåliga glas eller koppar. Toppa med den lättvispade grädden och garnera gärna med lite apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.