Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm bacon- och kycklingsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så underbart gott till sommaren eller när helst man vill...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till dressingen och ställ åt sidan.
  2. Hetta upp woken på medelstark värme. Lägg i baconskivorna och stek dem under omrörning i 3-4 minuter. Ta upp dem och lägg dem på hushållspapper. Häll bort baconfettet från woken och häll ny olja i pannan.
  3. Stek de skivade champinjonerna samt salladslöken som du skurit i tunna strimlor i ca.1-2 minuter. Ta upp dem. Tillsätt eventuellt mer olja och stek kycklingtärningarna under omrörning i 2-3 minuter. Lägg i svamp- och lökblandningen och häll över dressingen. Lår blandningen bli genomvarm.
  4. Lägg sallad och bacon i en stor skål, häll i den varma kycklingblandningen och rör om väl.
  5. Servera genast med Pain rich eller grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.