Så underbart gott till sommaren eller när helst man vill...
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till dressingen och ställ åt sidan.
- Hetta upp woken på medelstark värme. Lägg i baconskivorna och stek dem under omrörning i 3-4 minuter. Ta upp dem och lägg dem på hushållspapper. Häll bort baconfettet från woken och häll ny olja i pannan.
- Stek de skivade champinjonerna samt salladslöken som du skurit i tunna strimlor i ca.1-2 minuter. Ta upp dem. Tillsätt eventuellt mer olja och stek kycklingtärningarna under omrörning i 2-3 minuter. Lägg i svamp- och lökblandningen och häll över dressingen. Lår blandningen bli genomvarm.
- Lägg sallad och bacon i en stor skål, häll i den varma kycklingblandningen och rör om väl.
- Servera genast med Pain rich eller grovt bröd.
Publicerat den
17 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar