Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm bulgursallad med strimlat griskött

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Superenkelt och väldigt god vardagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i oljan ca 5 minuter tills det är nästan genomstekt. Krydda med salt och peppar och lägg på en tallrik som hålls varm.
  2. Stek lök och vitlök någon minut. Häll över tomatpurre och vattnet. Smula ner en hönsbuljongtärning och låt det koka upp. Häll i bulgur och låt det sjuda tills bulguren är nästan färdig ( ca 10 minuter).
  3. Lägg i spenaten och rör in köttet. Koka upp och smaka av med salt och peppar. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.