Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm champinjonkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Som pizza fast godare!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop kesella, margarin, och mjöl till en deg. Dela degen i 4 delar och kavla ut till tallrikstora tunna kakor. Nyp med fingrarna ihop kanten så att den veckar sig vackert, kakan ska se ut som en stor blomma ungefär.
  2. Skiva champinjonerna och lägg på varje kaka. Mixa riven ost med creme fraiche och örterna och ev vitlök. Lägg blandningen över svampen.
  3. Gratinera i 200 grader i 25 minuter. Klipp gräslök över och servera kakorna varma .
  4. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.