Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Varm choklad med armagnac

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Värmande vinterdryck! Glöm varm choklad gjord på kakaopulver, det ska vara riktig choklad! Här är ett recept för en härlig egoupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp mjölken, vaniljstången (hel) och sockret i en kastrull.
  2. Ta upp vaniljstången och slå över den finhackade chokladen. Blanda gärna med stavmixer så att chokladen blir len.
  3. Tillsätt armagnac och servera omgående (eller i termos och ta med till skidbacken).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.